Service Service

bazz. de
ideale mix voor
bakkers van nu.

bazz. de ideale mix voor bakkers van nu.

bazz. is een geregistreerd merk dat ontstaan is uit de voor de hand liggende samenwerking tussen twee toonaangevende Nederlandse bedrijven in de bakkerijwereld. Beide bedrijven, hebben hun wortels in Zeeland, maar opereren wereldwijd; BAKON Food Equipment, gevestigd in Goes, fabrikant van bakkerijmachine en Zeelandia uit Zierikzee, producent van bakkerij ingrediënten.

 

Speciaal voor bakkers die verder willen, sloegen BAKON Food Equipment en Zeelandia de handen in één: BAKON is goed in het ontwikkelen, bouwen en servicen van slimme bakkerijmachines, terwijl Zeelandia leverancier is van hoogwaardige bakkerij-ingrediënten.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Vanuit de gedachte “Alleen ga je sneller maar samen kom je verder” bundelen BAKON en Zeelandia hun krachten door hun machines en grondstoffen verder te ontwikkelen en exact op elkaar af te stemmen. Daardoor kun jij als bakker van nu aan de slag met de ideale mix die bazz. voor jou heeft ontwikkeld.

Direct aan de slag, topkwaliteit gegarandeerd

Met ons totaalconcept kun je direct aan de slag en ben je zeker van een perfecte match tussen grondstoffen, recepten en bakkerijmachines. Voeg daar onze 100% garantie op kwaliteit en service aan toe en besef dat bazz. is wat jij nodig hebt om het verschil te maken.

 

Op de Bazz website vind je alle informatie en mogelijkheden.
Klik op het logo om naar de Bazz website te gaan.

Frank van Asten

Specialist lossing- en smeermiddelen bij Zeelandia

"Je bent goed in het maken van lekkere brood- en banketproducten en daarmee vertrouw je vanzelfsprekend op apparatuur en grondstoffen. De combinatie van apparatuur, grondstoffen en service is daarom zeer belangrijk. bazz. helpt je daarbij. De samenwerking tussen BAKON en Zeelandia staat borg voor de kwaliteit van de machines, de grondstoffen en de service.

Neem de combinatie van bazz. Invetapparatuur en Zeelandia lossingsmiddelen , deze zorgt ervoor dat je producten gaaf uit en van de bakvormen komen. En het is duidelijk: perfect geloste producten verkopen beter! Ook voor het aanbrengen van tijgerpap ben je aan het juiste adres bij bazz. En voor het mooi laten ‘shinen’ van de croissants heeft bazz. de perfecte oplossing. bazz. staat graag voor je klaar"!

 

Bazz. heeft oplossingen voor het spuiten van lossings- en glansmiddelen en tijgerpap voor de ambachtelijke bakkerij en industriële bakkerijen

Glansmiddelen

    

Lossings- & smeermiddelen

       

Tijgerpap

  

Contactgegevens

bazz. de ideale mix voor bakkers van nu.