Home » Service van Zeelandia » Bakkerstips en adviezen » Oliebollen opwarmtips

Oliebollen opwarmtips

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Oliebollen thuis opwarmen in de oven

  • De oven voorverwarmen op 200°C.
  • Oliebollen in een vuurvaste schaal ± 10-12 minuten verwarmen.

Oliebollen thuis opwarmen in de magnetron

  • De oliebollen (5 stuks) 30 seconden verwarmen op 750 watt.
  • In de magnetron wordt de oliebol alleen warm, zonder krokant korstje

 

Klik hier voor een printbare PDF van de opwarmtips op A4.

 

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie