Grab & Go.

Grab & Go.

Het heropenen van de samenleving zorgt voor meer 'on the go snacking'. Genietmomentjes wordt extra gewaardeerd. Vooral de gemaks-generaties (millenials en Generatie Z) laten zich graag verleiden en zijn gevoelig voor impulsaankopen. Ongezond snacken is voor hen de ultieme ontspanning.

Cake Bites.jpeg

Geïnspireerd door de traditionele pepernoot. Zelfde vorm, maar dan van Kwarkbroodmix en cake. In de smaken Orange, Karamel en Red Velvet. Dat is handig en lekker snacken onderweg. Met een bijpassend dipje.

Grab en Go.jpeg

Inspiratie ten top en een ware smaaksensatie. Het knapperige van het gefrituurde loempiavel, gevuld met kruidige cake, sappige mango-vullling en veganistische karamel op basis van kokosroom. Met een Sweet & Spicy-dip (Bake Rebel Paprika) maak je het echt af.

Choc_ing Beet.jpeg

Bar met een knapperige koek, gepofte rijst, chocolade en rode biet. Als dat de smaakpapillen niet prikkelt.... De bar kan afgewerkt worden van  heel chique tot simpel en is daardoor geschikt als traktatie, lekker tussendoortje of een leuke verrassing voor in de brooddoos.Meat the Mexican.jpeg

Let's go Mexican style met deze pittige snack. Op basis van Fiesta Panomix Mais, spicy gehaktvulling en groenten Muy sabrosol!

creme bruelee brioche.jpeg

Soms wil je gewoon even ongezond snacken en daar heel erg van genieten. Dan zit je goed met deze brioche, die gevuld is met een vruchtenvulling en Crème Brûlée. De sorbetwafel (waarin gebakken wordt) zorgt voor een unieke uitstraling en een knapperige touch.

gezonde trek snack.jpeg

Trek in snack? Maar je wilt wel iets voedzaams binnenkrijgen? Deze snack is volkoren en bevat groente, pitten en noten. Het bewijs dat lekker en voedzaam prima samengaan.