Klassieke desserts.

Klassieke desserts.

Met deze creatieve dessert-concepten gericht op de feestdagen, voeg je een extra eetmoment toe aan je assortiment. Het zijn stuk voor stuk ambachtelijk gemaakte desserts van hoge kwaliteit, waarmee de consument de sier op zijn eigen kerstdiner kan maken en daar zelf niet voor in de keuken hoeft te staan. We hebben applicaties ontwikkeld op het gebied van dessertgebak enerzijds en ijs/bavarois anderzijds.

Toffee Pecan Roll.jpeg

De luxe Toffee Pecan Roll is geschikt voor 4 tot 6 personen en kun je bevroren verkopen. Heerlijk schuim, karamel, pecannoten en een luchtige vulling. Dat smaakt fantastisch als afsluiter van een feestmaaltijd.

HR_EBO_210901-157_500x500.jpg

De Pavlova is een variant op de bekende meringue taart, maar dan in ijsvorm. De Pavlova is genoemd naar de Russische balletdanseres Anna Pavlova. Het heeft een chewy binnenkant en aan de buitenkant een dun krokant laagje. Afgetopt met chocolade of koffiebavaroise en rijk gedecoreerd is dit een klein (Kerst)feestje op ieders bord.

Crema Catalana.jpeg

De Crema Catalana is de Catalaanse variant op Crème Brûlée en een klassieke topper die niet kan ontbreken als dessert tijdens de feestdagen. Wij maakten een Crème Brûlée Cheesecake waarin ook de kenmerkende kaneel, vanille en karamel verwerkt zijn. Dat zijn twee toppers in één!


Tiramisu.jpeg

Dé Italiaanse klassieker voor dessertgebak vormt de Tiramisu, die al jaren bovenaan het lijstje staat van veel consumenten als kerstnagerecht. Hij is er in vele, soms exotische, variaties maar hier gaan we voor klassiek. Met een kleine twist, dat dan weer wel!

Duo Kerst Tulband.jpeg

Ook de klassieke Kersttulband gaat weer hoge ogen gooien. Hier hebben we twee smaken gecombineerd; Red Velvet en pistache. De kleuren rood en groen zorgen direct voor het echte Kerstgevoel. De tulband kan eventueel nog rijk gedecoreerd worden met vers fruit.

Vertical Layer Cake Kerst.jpg

Een echte blikvanger op de Kersttafel is de vertical layer cake. Wij kozen voor schwarzwalder kirsch en decoreerden de taart rijkelijk met choco-schotsen en kerstdecoraties. Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen creatie! Voor de werkwijze voor het maken van een vertical layer cake verwijzen we je naar een ander bovenstaand recept. Afwerking kun je aanpassen naar eigen smaak.