Recepten

Tiramisu

Bodem

500 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Recept 1

550 g   Verona
275 g   water
275 g   Muffinolie *
25 g   oploskoffie

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

250 g   Fruitful Strawberry

Recept 2

1.000 g   mascarpone
1.500 g   slagroom
250 g   suiker

Afwerking

50 g   Mont Blanc cacao

Decoratie

375 g   Fruitful Strawberry
Tiramisu

Werkwijze

Hardewenerdeeg uitrollen tot een dikte van 2,5 mm.
Met een gangmakerring van 8,5 cm doorsnede plakjes uitsteken.

Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Verdeel 45 gram beslag op het hardewenerdeeg in de gangmakerringen.
Spuit 10 gram Fruitful Strawberry in het midden van het beslag.
Bak deze goudbruin af.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 20 minuten.

Meng de Mascarpone met de suiker en de slagroom tot een stevige gladde massa.
Schep met een ijsschep 55 gram op de cakebodem en licht afpoederen met Mont Blanc Choco.
Decoreren met Fruitful Strawberry.

Uitkomst 25 stuks