<strong>Bakery Barista.</strong> <strong>Bakery Barista.</strong>

Bakery Barista.

Bakery Barista.

Een barista is een meester in koffie. Jij bent een meester in gebak en patisserie. Dat vult elkaar perfect aan, want koffie en gebak horen bij elkaar. Idealiter vullen de aroma’s elkaar aan en haalt het zoete van het gebak het beste bij de bittere koffie naar boven – en vice versa. Een match made in heaven wordt gecreëerd wanneer deze smaken samengevoegd worden in één applicatie.

Een koekje bij de koffie gaat er altijd in. Helemaal wanneer dit een combinatie is van een warme mokkasmaak met het zoete van marsepein. De gemalen koffie aan de buitenrand maakt het helemaal af.  Door de feestelijke spiraalvorm Om in te bijten! Door de feestelijke spiraalvorm Om in te bijten!

Matcha komt oorspronkelijk uit Japan en is een groene thee waarvan de blaadjes vermalen zijn tot poeder. Het wordt beschouwd als één van de gezondste groene theesoorten. Wanneer je dat combineert met een blondie (het zusje van de brownie) ontstaat er een trendy lekkernij waar je je vingers bij aflikt.

De bakker als een ware barista. Een gebakje in de vorm van een koffieboon met de populaire smaak van cappuccino. Een blikvanger in je vitrine! Maar wat je niet ziet aan de buitenkant is de heerlijke, romige bavaroise en crunchy butterscotch. Dat moet je proeven.