Recepten Recepten

Matcha Blondie

Bodem

750 g   Kruimeldeeg met Kanomix

Recept

660 g   Vero Boerencake Koppig
300 g   Arabesque Blanc 29
130 g   basterdsuiker
24 g   matcha thee
265 g   water (100°C)

Decoratie

100 g   Arabesque Blanc 29 *

* Kleur groen naar behoefte.

Matcha Blondie

Werkwijze

Verdeel het kruimeldeeg over een bakplaat van 60 x 20 cm.

Meng alle droge grondstoffen en vervolgens het water (100°C) al roerend toevoegen.
3 minuten in de eerste versnelling tot een glad beslag draaien.
Giet het beslag over het kruimeldeeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Na het bakken, afkoelen en snijden in stukken van 5 x 5 cm.

Plaats het chocolade decor op de Matcha Blondie.

Uitkomst 48 stuks