Matcha Blondie
Matcha Blondie
Bodem
| 750 g | Kruimeldeeg met Kanomix |
Recept
| 660 g | Vero Boerencake Koppig | |
| 300 g | Arabesque Blanc 29 | |
| 130 g | basterdsuiker | |
| 24 g | matcha thee | |
| 265 g | water (100°C) |
Decoratie
| 100 g | Arabesque Blanc 29 * |
* Kleur groen naar behoefte.
Werkwijze
Verdeel het kruimeldeeg over een bakplaat van 60 x 20 cm.Meng alle droge grondstoffen en vervolgens het water (100°C) al roerend toevoegen.
3 minuten in de eerste versnelling tot een glad beslag draaien.
Giet het beslag over het kruimeldeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het bakken, afkoelen en snijden in stukken van 5 x 5 cm.
Plaats het chocolade decor op de Matcha Blondie.
Uitkomst 48 stuks