Recepten

Koffie Spirello

Recept

2.000 g   Kanomix *
600 g   boter of margarine
160 g   water
8 g   bakkerszout

* Kleuren naar behoefte met Araba Mocca.

Vulling

2.500 g   Maro 1:1 bonbon

Decoratie

150 g   koffie (gemalen)
Koffie Spirello

Werkwijze

Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.

Het deeg uitrollen tot een dikte van 3 mm met een lengte van 60 cm.
Bestrijk de plak met water.
Rol de Maro 1:1 bonbon uit tot een dikte van 2,75 mm.
Deze plak over het deeg leggen en bestrijken met water.
Rol de twee lagen strak op tot een grote pil en rol deze door gemalen koffie.
Koelen voor het snijden, snijd dunne plakken van 5 mm en bak deze af.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 20 minuten.

Uitkomst 130 stuks