Recepten

Advo-Frambo-Choco Tompouce

-

6 st   tompouce plakken 46 x 11 cm
100 g   Scaldis Wit

Recept 1

150 g   Zeesan Neutraal
20 g   Gel Advocaat 50%
150 g   water
150 g   Advocaat 14%
750 g   slagroom

Recept 2

150 g   Zeesan Choco
150 g   water
150 g   Fruitful Raspberry
750 g   slagroom

Afwerking

200 g   Dip Advocaat Smaak

Decoratie

50 g   Arabesque Noir 58
Advo-Frambo-Choco Tompouce

Werkwijze

De tompouce plakken inspuiten met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.

Meng de Zeesan Neutral, water, Advocaat 14% en de Gel Advocaat 50% tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.

Verdeel over 2 korstplakken en dek af met een plak.

Snijden in stukjes van 5 x 5 cm.

De Dip Advocaat op een plak aanbrengen en een choco decor op aanbrengen.
Na het aandrogen snijden in stukken van 5 x 5 cm.

Meng de Zeesan Choco, water en de Fruitful Raspberry tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Spuit hiervan een volle rozet op de met advocaatbavaroise gevulde tompouce stukjes.
Dek af met het het Dip Advocaat plakje.

Uitkomst 36 stuks