Worden dit jouw 
nieuwe
collega's?Werken bij Zeelandia.

Wil jij werken bij een bedrijf met een warme en gezellige bedrijfscultuur?

Werken bij Zeelandia betekent werken in een veilige en sociale werkomgeving waarin je optimaal kunt presteren en jezelf kunt ontwikkelen, zodat we gezamenlijk het succes van Zeelandia verder kunnen uitbouwen. Zeelandia bestaat sinds 1900. We zijn een internationale producent van bakkerij-ingrediënten voor brood en banket. Het hoofdkantoor en onze fabrieken zijn gevestigd in het prachtige Zeeuwse stadje Zierikzee. In Zierikzee werken z'n 430 Zeelandianen maar wereldwijd zijn dat er zo'n 3500. We leveren onze producten dan ook in bijna 100 landen.

Huidige vacatures


Zeelandia 
als toekomstig
werkgever.

We zijn altijd op zoek naar nieuw en aanstormend talent! Je vindt ons dan ook met regelmaat op bedrijvendagen zoals hier op het Pieter Zeeman Lyceum.

Via Manpower werken bij Zeelandia

Manpower is ons inhouse uitzendbureau.


Open Hiring

Open Hiring.jpg

Een baan zonder sollicitatiegesprek? Ja hoor, dat kan gewoon bij Zeelandia via Manpower.

Deze Engelse term betekent eigenlijk gewoon Open Sollicitatie. Open Hiring houdt in dat je, als je wilt werken, gewoon aan de slag gaatZonder sollicitatiegesprek, cv of bemoeienis van de overheid. Iedereen is welkom, ongeacht wat je in het verleden hebt gedaan, je opleiding of ervaring. Kortom een baan zonder sollicitatiegesprek.


Maatschappelijk verantwoordMVO.jpg

Zeelandia neemt haar rol in de maatschappij zeer serieus. Zo hebben we diverse samenwerkingen om ons steentje bij te dragen aan de sociale maatschappelijke arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld:

Samenwerking met sociale werkplaatsen

Open Hiring, een samenwerking met onze partner Manpower

We zijn met Gemeente Schouwen-Duiveland, HZ University, Pieter Zeeman Lyceum in gesprek over hoe we onze krachten kunnen bundelen door een samenwerking aan te gaan.

We werken samen met diverse partijen om BBL leertrajecten en stagiaires een plek te bieden.

Wil jij hier ook aan bijdragen of de mogelijkheden bespreken? Stuur ons dan gerust een bericht.

Solliciteren?

Nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf?

Klik op onderstaande link (sollicitatieformulier) en laat ons weten dat je interesse hebt in een vacature. Maar natuurlijk mag je ook altijd een Open Sollicitatie naar ons sturen.

Zeelandia biedt ook doorgroeimogelijkheden. Werken bij Zeelandia staat garant voor een mooie carrière. Bevlogen medewerkers krijgen en houden, vraagt ook van ons als werkgever onze verantwoordelijkheid hierin te nemen. Je wordt bij ons niet slechts medewerker, wij kijken naar jou als mens, jouw talent(en) en jouw ambities. En met elkaar maken wij er een succes van.


Toffe feestjes en activiteiten met Zeelandia Ontspanning

Wat je ook moet weten is dat we bij Zeelandia een hele actieve personeelsvereniging hebben, die hele gave activiteiten organiseert. Eens per twee jaar is er ook een groots personeelsfeest. Hieronder een sfeerimpressie van zo'n feest. Daar wil je bij zijn toch?