<strong>Internationale</strong> <br/>onderneming<br/><strong>vol groeikansen.</strong> <strong>Internationale</strong> <br/>onderneming<br/><strong>vol groeikansen.</strong>

Internationale
onderneming
vol groeikansen.

Werken bij Zeelandia.

Groeien en genieten in een internationaal opererend bedrijf.

Zeelandia is een internationale producent van bakkerij-ingrediënten voor brood en banket. Werken bij Zeelandia doe je in een veilige en sociale omgeving waarin je optimaal kunt presteren en jezelf ontwikkelen, zodat we samen het succes van Zeelandia verder kunnen uitbouwen. Zeelandia bestaat en groeit al sinds 1900 dankzij betrokken en tevreden medewerkers en daar is de onderneming zichzelf bijzonder van bewust. Het hoofdkantoor en de fabrieken zijn gevestigd in het prachtige Zeeuwse stadje Zierikzee. Daar werken zo’n 430 Zeelandianen. Wereldwijd zijn dat er zo’n 3500! De producten worden in bijna 100 landen geleverd.

Actuele vacatures.

“De ideale kandidaat bestaat niet. Zeelandia biedt iedereen gelijke kansen. Wie je ook bent en welke achtergrond je ook meebrengt, we willen dat je elke dag enthousiast naar het werk komt. Elke medewerker draagt op eigen wijze bij aan het succes van ons bedrijf.
Samen zijn wij Zeelandia.”Natuurlijk: Nederland.  En België. Maar ook Egypte, Brazilië, China... Wie bij Zeelandia werkt heeft collega’s in 79 landen! In Zierikzee voel je die opwinding en connectie met al die internationale collega’s. Jouw wereld!

Kom groeien.
Bij Zeelandia.

Ben je enthousiast over Zeelandia? Dat hopen we oprecht! Groei met ons mee. Niet alleen als medewerker, ook als mens. Zeelandia wil samen met jou het beste eruit halen. We hebben een zwak voor bevlogen mensen met skills en talenten die open solliciteren >>> Ga jij ons verrassen?   Werken bij Zeelandia en tegelijk ook je MBO diploma halen? Ook dat kan bij Zeelandia. Je leest het hier...>

Maatschappelijk <strong>verantwoord.</strong>
Maatschappelijk verantwoord.

Zeelandia neemt haar rol in de maatschappij zeer serieus.

Zo hebben we diverse samenwerkingen om ons steentje bij te dragen aan de sociale maatschappelijke arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld: Samenwerking met sociale werkplaatsen Open Hiring, een samenwerking met onze partner Manpower We zijn met Gemeente Schouwen-Duiveland, HZ University, Pieter Zeeman Lyceum in gesprek over hoe we onze krachten kunnen bundelen door een samenwerking aan te gaan. We werken samen met diverse partijen om BBL leertrajecten en stagiaires een plek te bieden.

 


Zierikzee is onze thuisbasis.

Zeeland klinkt ver weg. Dat geldt niet voor Zierikzee, dat op Schouwen-Duiveland ligt, het noorderlijkste, voormalige eiland. Een imposante monumentenstad vol historie, omringd door Nationaal Park Oosterschelde, de Grevelingen, internationaal bewonderde waterwerken, machtige natuur en heerlijke stranden. Een stad die alles heeft voor ‘het goede leven’.

"Dat is zó Zeelandia."

Een veelgehoorde kreet, binnen en buiten Zeelandia: “Dat is zó Zeelandia!” En altijd doorklinkt daarin positieve verwondering. Want Zeelandia is graag goed voor ‘haar mensen’. Dat levert verrassende gebruiken op. Zoals Kermisgeld of een jaarlijks decemberpakket. Maar ook door ongeremd uit te pakken wanneer iemand jubileert of pensioneert (en dat gebeurt dus nogal eens!), door goed te faciliteren in hybride werken of er te zijn wanneer iemand echt even wat meer support verdient bij uitdagingen of emotionele gebeurtenissen. Zeelandia is graag trots op haar tevreden medewerkers.
Onvergetelijke feesten en activiteiten. Zeelandia heeft ze!

Wat je ook moet weten is dat Zeelandia een hele actieve personeelsvereniging heeft: Zeelandia Ontspanning.
Eens per twee jaar is er ook een groots personeelsfeest. Hieronder een sfeerimpressie van zo'n feest. Daar wil je bij zijn toch?