Internationale
onderneming
vol groeikansenWerken bij Zeelandia.

Groeien en genieten in een internationaal opererend bedrijf

Zeelandia is een internationale producent van bakkerij-ingrediënten voor brood en banket. Werken bij Zeelandia doe je in een veilige en sociale omgeving waarin je optimaal kunt presteren en jezelf ontwikkelen, zodat we samen het succes van Zeelandia verder kunnen uitbouwen. Zeelandia bestaat en groeit al sinds 1900 dankzij betrokken en tevreden medewerkers en daar is de onderneming zichzelf bijzonder van bewust. Het hoofdkantoor en de fabrieken zijn gevestigd in het prachtige Zeeuwse stadje Zierikzee. Daar werken zo’n 430 Zeelandianen. Wereldwijd zijn dat er zo’n 3500! De producten worden in bijna 100 landen geleverd.

Actuele vacatures.


Kom groeien. 
Bij Zeelandia.

Ben je enthousiast over Zeelandia? Dat hopen we oprecht! Groei met ons mee. Niet alleen als medewerker, ook als mens. Zeelandia wil samen met jou het beste eruit halen. We hebben een zwak voor bevlogen mensen met skills en talenten die open solliciteren >>>   Ga jij ons verrassen?

Zeelandia 
als toekomstig
werkgever.

We zijn altijd op zoek naar nieuw en aanstormend talent! Je vindt ons dan ook met regelmaat op bedrijvendagen zoals hier op het Pieter Zeeman Lyceum.

Via Manpower werken bij Zeelandia

Manpower is ons inhouse uitzendbureau.


Open Hiring

Open Hiring.jpg

Een baan zonder sollicitatiegesprek? Ja hoor, dat kan gewoon bij Zeelandia via Manpower.

Deze Engelse term betekent eigenlijk gewoon Open Sollicitatie. Open Hiring houdt in dat je, als je wilt werken, gewoon aan de slag gaatZonder sollicitatiegesprek, cv of bemoeienis van de overheid. Iedereen is welkom, ongeacht wat je in het verleden hebt gedaan, je opleiding of ervaring. Kortom een baan zonder sollicitatiegesprek.


Maatschappelijk verantwoordMVO.jpg

Zeelandia neemt haar rol in de maatschappij zeer serieus. Zo hebben we diverse samenwerkingen om ons steentje bij te dragen aan de sociale maatschappelijke arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld:

Samenwerking met sociale werkplaatsen

Open Hiring, een samenwerking met onze partner Manpower

We zijn met Gemeente Schouwen-Duiveland, HZ University, Pieter Zeeman Lyceum in gesprek over hoe we onze krachten kunnen bundelen door een samenwerking aan te gaan.

We werken samen met diverse partijen om BBL leertrajecten en stagiaires een plek te bieden.

Wil jij hier ook aan bijdragen of de mogelijkheden bespreken? Stuur ons dan gerust een bericht.

"Dat is zó Zeelandia."

Een veelgehoorde kreet, binnen en buiten Zeelandia: “Dat is zó Zeelandia!” En altijd doorklinkt daarin positieve verwondering. Want Zeelandia is graag goed voor ‘haar mensen’. Dat levert verrassende gebruiken op. Zoals Kermisgeld of een jaarlijks decemberpakket tot ver na je pensioen. Maar ook door ongeremd uit te pakken wanneer iemand jubileert of pensioneert (en dat gebeurt dus nogal eens!), door goed te faciliteren in hybride werken of er te zijn wanneer iemand echt even wat meer support verdient bij uitdagingen of emotionele gebeurtenissen. Zeelandia is graag trots op haar tevreden medewerkers.


Kom groeien.

Nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf?

Klik op onderstaande link (sollicitatieformulier) en laat ons weten dat je interesse hebt in een vacature. Maar natuurlijk mag je ook altijd een Open Sollicitatie naar ons sturen.

Zeelandia biedt ook doorgroeimogelijkheden. Werken bij Zeelandia staat garant voor een mooie carrière. Bevlogen medewerkers krijgen en houden, vraagt ook van ons als werkgever onze verantwoordelijkheid hierin te nemen. Je wordt bij ons niet slechts medewerker, wij kijken naar jou als mens, jouw talent(en) en jouw ambities. En met elkaar maken wij er een succes van.


Toffe feestjes en activiteiten met Zeelandia Ontspanning

Wat je ook moet weten is dat we bij Zeelandia een hele actieve personeelsvereniging hebben, die hele gave activiteiten organiseert.
Eens per twee jaar is er ook een groots personeelsfeest. Hieronder een sfeerimpressie van zo'n feest. Daar wil je bij zijn toch?