Advocaat Carré
Advocaat Carré
Recept
2.000 g | Double Choc Cake | |
400 g | ei | |
400 g | water |
Vulling
500 g | water * | |
250 g | Cremo B Poeder | |
250 g | Dip Advocaat Smaak |
* heet water, 65ºC
Decoratie
750 g | Arabesque Noir 58 | |
75 g | slagroom |
Afwerking
400 g | Dip Advocaat Smaak | |
500 g | water | |
200 g | Cremo B Poeder | |
275 g | boter |
Werkwijze
Double Choc Cake, ei en water gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard mengen.Voor het afvullen het beslag eerst bijkrabben en doorspatelen.
250 gram beslag in het vierkante cakebakje scheppen.
Doe de Dip Advocaat Smaak in een bekken, schenk het hete water erop.
Voeg de Cremo B Poeder toe en draai in ca. 3 minuten glad in de tweede versnelling met een draadgarde.
Spuit 90 gram advocaatroom op het beslag, houd ca. 2 cm van de rand vrij.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160ºC.
Baktijd 30 minuten.
Breng de Arabesque op de juiste temperatuur en kristal-vorm.
Roer de slagroom (30ºC) door de chocolade.
Spuit een rand rondom de cake.
Meng de Dip Advocaat Smaak met het water, voeg de Cremo B Poeder toe en roer glad.
Als laatste de boter er doorroeren.
De cake tot bovenaan toe met de cremeux vullen, 125 gram per cake.
Eventueel afwerken met een chocolade en/of rolfondant decoratie.
Deze cake is prima op voorraad te houden in de vriezer, eventueel zonder de decoratie.
Uitkomst 11 stuks