Advocaat Rolo
Advocaat Rolo
Recept
| 250 g | Vero Plaatcake | |
| 250 g | Maestro Moscovisch | |
| 100 g | Perla Amandelpan | |
| 500 g | ei |
Vulling 1
| 300 g | Sweet Glacee Dark |
Vulling 2
| 650 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
| 65 g | Advocaat 14% |
Afwerking
| 72 g | Arabesque Blanc 29 | |
| 360 g | Maro 1:3 Rol Geel |
Decoratie
| 550 g | Gletscher Fondant | |
| 180 g | Maro 1:3 Rol Geel |
Werkwijze
Meng de ingrediënten gedurende 7 minuten in de hoogste versnelling met een draadgarde, 1 minuut kloppen in de tweede versnelling, 1 minuut in de laagste versnelling nadraaien.Strijk 3 plakken met een dikte van 0,5 cm en ongeveer 45 x 30 cm.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160ºC
Baktijd 8 minuten.
Strijk de Sweet Glacee Dark over de dunne biscuits.
Verdeel hierop een dunne laag Crème au beurre aangemaakt met Advocaat 14%.
Rol de plakken in de lengte strak op en vries deze in.
Wanneer de rollen bevroren zijn, snijden in plakken van 2,5 cm breed.
Rol de Maro 1:3 Rol Geel uit tot een dikte van 2 mm en snijd banen van 2,5 cm breedte, lengte ca. 22 cm.
Strijk de marsepeinbanen in met Arabesque Blanc 29 en plak deze aan de gebakjes.
Afwerken met Gletcher Fondant en gele marsepein.
Uitkomst 36 stuks