Recepten Recepten

Advocaatcake met Maestro Cake

Recept

2.000 g   Maestro Cake
1.000 g   boter
1.000 g   ei
125 g   Gel Advocaat 50%

Afwerking 1

700 g   Dip Advocaat Smaak

Afwerking 2

50 g   Pajets Chocolade

Decoratie

100 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder
33 st   chocolade paaseitje
Advocaatcake met Maestro Cake

Werkwijze

Alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur mengen en 4 tot 6 minuten in de eerste versnelling met de vlindergard opkloppen.
Soortelijk gewicht 850 gram/liter.

Oventemperatuur 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 50 - 60 minuten voor een 375 grams cake.
                                                                                                        
Haal de bevroren cakes door de Dip Advocaat Smaak van 32°C en direct bestrooien met Pajets Chocolade.

Decoreer met rozetjes Crème au Beurre en chocolade paaseitjes.

Uitkomst 11 stuks