Advocaattulband met Maestro Cake
Advocaattulband met Maestro Cake
Recept
| 2.300 g | Maestro Cake | |
| 1.150 g | boter | |
| 1.150 g | ei | |
| 145 g | Gel Advocaat 50% |
Afwerking 1
| 500 g | Dip Advocaat Smaak |
Afwerking 2
| 500 g | ColdJel Neutraal |
Decoratie
| 100 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
| 10 st | Macarons | |
| 20 g | Pajets Chocolade | |
| 20 st | chocolade paaseitje |
Werkwijze
Alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur mengen en 4 tot 6 minuten in de eerste versnelling met de vlindergard opkloppen.Soortelijk gewicht 850 gram/liter.
De gesmeerde tulbandvormen (18x10 cm) vullen met 470 gram beslag.
Oventemperatuur 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 60 minuten.
Spuit de Dip Advocaat Smaak van 32°C op de bovenkant van de tulband zodat het er mooi afdruipt.
Vries de tulbanden in.
Verwarm de ColdJel Neutraal tot 50°C en haal de bevroren tulbanden door.
Decoreer met rozetjes Crème au Beurre, Macarons, Pajets Chocolade en chocolade paaseitjes.
Uitkomst 10 stuks