![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Amandelcake
Amandelcake
Recept
2.000 g | Vero Extra Cake | |
1.000 g | boter | |
1.000 g | ei | |
500 g | Perla Amandelpan | |
10 g | bakkerszout |
![Amandelcake](https://www.zeelandia.nl/recepten/amandelcake-2/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur mengen en 4 tot 6 minuten in de eerste versnelling met de vlindergard opkloppen.Soortelijk gewicht 850 gram/liter.
Oventemperatuur 160 - 170°C.
Baktijd 50 - 60 minuten voor een 400 grams cake.