Amarettibroodje
Amarettibroodje
Recept
| 5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
| 5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
| 800 g | 8 % | gist | |
| 4.200 g | 42 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
| 5.000 g | 50 % | rozijnen | |
| 1.000 g | 10 % | kaneelgranules | |
| 1.500 g | 15 % | bitterkoekjes (klein) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.De vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 400 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Vormen en in een houten bakvorm leggen.
Strijken met Ovex Liquide of ei.
Narijs 50 minuten.
Voor het bakken knippen.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 minuten.
Uitkomst 56 broodjes.