![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Amaretto Cake
Amaretto Cake
Recept
2.000 g | Vero Boerencake Vanille | |
1.100 g | boter | |
1.000 g | ei | |
10 g | bakkerszout |
Vulling
50 g | Gel Amaretto 50% | |
400 g | bitterkoekjes (klein) |
![Amaretto Cake](https://www.zeelandia.nl/recepten/amaretto-cake/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur verwerken met de vlindergarde 4 minuten in de 2e versnelling.Soortelijk gewicht 850 gram/liter.
Vulling toevoegen en doorspatelen.
Oventemperatuur 165°C.
Baktijd 60 minuten.