Recepten

Ambachtelijke Paas-marsepein

Recept 1

1.250 g   Maro 1:1 bonbon
125 g   Gel Advocaat 50%

Recept 2

1.250 g   Maro 1:1 bonbon
200 g   chocolade druppels

Afwerking

200 g   Arabesque Blanc 29
200 g   blanke stroop
20 g   Zeesan Neutraal
20 g   water
20 g   Gel Advocaat 50%
Ambachtelijke Paas-marsepein

Werkwijze

Meng recept 1 en laat dit 1 nacht besterven, eventueel iets gele kleur toevoegen.
Meng de volgende dag recept 2 en draai hierdoor grof recept 1.

Vorm het tot een mooi stuk en decoreer met de advocaatgelei.
Meng hiervoor de Zeesan Neutraal met heet water, voeg de Gel Advocaat 50% toe.
Verwarm de blanke stroop en los de Arabesque Blanc op, voeg beide toe en meng goed.
Eventueel iets gele kleur toevoegen.
Verwerk de gelei op een iets koude temperatuur, ca. 20°C.

Erg geschikt om op de toonbank te zetten onder een stolp.
Vers afsnijden en per gewicht verkopen.