Recepten Recepten

Amore All day

Voordeeg

1.000 g 10 % Amore Melange
1.000 g 10 % water

Recept

10.000 g 100 % bloem *
100 g 1 % gist
160 g 1.6 % bakkerszout
7.000 g 70 % water

* Voor een optimaal resultaat gebruikt u stokkenbloem

Werkwijze

Meng de ingrediënten voor het voordeeg.
Het voordeeg minimaal 8 uur en maximaal 24 uur afgedekt laten staan op bakkerijtemperatuur.
 
Kneed aanvankelijk een vrij stevig deeg met 60% water.
Voeg, wanneer het deeg gevormd is het resterende water geleidelijk toe.
Deegtemperatuur 25°C.
Direct in een geoliede bak doen. een voorslag geven en uitdrukken
Invriezen, als het deeg langer dan één dag in de vriezer staat moet het ingepakt worden.
24 uur via de koeling laten ontdooien
Direct vanuit de koeling op een met roggebloem bestrooide bank leggen.
Uitsteken/vormen en eventueel decoreren.
Op inschietapparaten en/of geperforeerde platen zetten.
In de bakkerij laten staan tot de kerntemperatuur ca. 21°C is.
Voor het bakken insnijden.
Bakken met stoom.
 
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 minuten.

Uitkomst 77 stuks (250 gram)