Recepten Recepten

Appel Amarettoblok

Recept

1.200 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
500 g   Fruitful Raspberry Jam
500 g   Kapsel met Maestro Moscovisch

Vulling

300 g   bitterkoekjes (klein)
3.000 g   appelstukken
400 g   Vero Boerencake Koppig
85 g   Gel Amaretto 50%

Afwerking

700 g   Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV
200 g   amandelstaafjes

Decoratie

30 g   Mont Blanc (5 g per stuk)
6 st   bitterkoekjes (stuks)
Appel Amarettoblok

Werkwijze

Fonceer twee bakplaten van 60 x 20 cm met hardewenerdeeg.
Bestrijken met Fruitful Raspberry Jam.
Leg hierop een plak kapsel.
Meng de bitterkoekjes, Gel Amaretto 50%, verse appel en de Vero Boerencake Koppig.
Verdeel deze massa over de kapselplak.
Decoreren met kruimeldeeg en amandelstaafjes.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Na het koelen snijden in stukken van 18 x 18 cm.
Decoreren met Mont Blanc en een bitterkoekje.

Uitkomst 6 stuks