Appel Amarettoblok
Appel Amarettoblok
Recept
| 1.200 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
| 500 g | Fruitful Raspberry Jam | |
| 500 g | Kapsel met Maestro Moscovisch |
Vulling
| 300 g | bitterkoekjes (klein) | |
| 3.000 g | appelstukken | |
| 400 g | Vero Boerencake Koppig | |
| 85 g | Gel Amaretto 50% |
Afwerking
| 700 g | Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV | |
| 200 g | amandelstaafjes |
Decoratie
| 30 g | Mont Blanc (5 g per stuk) | |
| 6 st | bitterkoekjes (stuks) |
Werkwijze
Fonceer twee bakplaten van 60 x 20 cm met hardewenerdeeg.Bestrijken met Fruitful Raspberry Jam.
Leg hierop een plak kapsel.
Meng de bitterkoekjes, Gel Amaretto 50%, verse appel en de Vero Boerencake Koppig.
Verdeel deze massa over de kapselplak.
Decoreren met kruimeldeeg en amandelstaafjes.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het koelen snijden in stukken van 18 x 18 cm.
Decoreren met Mont Blanc en een bitterkoekje.
Uitkomst 6 stuks