Recepten

Appel- Perentaartje

-

700 g   Kruimeldeeg met Kanomix (100 g per stuk)

Recept

1.000 g   Verona
550 g   water
350 g   Muffinolie *
100 g   suiker

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

250 g   Appelpoeder
250 g   appel perenstroop
250 g   water

Decoratie

840 g   appelstukjes (120 g per stuk)
70 g   bruine basterdsuiker (10 g per stuk)

Afwerking

350 g   Paletta Spray Abrikoos (50 g per stuk)
42 g   Hazelnootstukje KC (6 g per stuk)
Appel- Perentaartje

Werkwijze

Meng de stroop met het warme water, voeg de Appelpoeder toe en meng dit met een garde goed door elkaar.
Laat dit ca. 15 minuten geleren.

De taartpannen van 17 cm doorsnede bestrooien met kruimeldeeg.

Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten met de vlinder in de tweede versnelling tot een glad beslag.
Vul de taartpannen met 280 gram beslag.

Spuit een spiraal vulling op het beslag (gladde spuit nr 10).
Verdeel de apppelstukjes over het beslag en bestrooien met bruine basterdsuiker.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 45 minuten.

Na het afkoelen afgeleren met Paletta Spray Abrikoos.
Decoreren met Hazelnootstukjes KC.

Uitkomst 7 stuks