![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Baguettes met Panovite Baguette
Baguettes met Panovite Baguette
Recept
10.000 g | 100 % | Panovite Baguette * | |
300 g | 3 % | gist | |
5.600 g | 56 % | water |
* Panovite Baguette bevat zout!
![Baguettes met Panovite Baguette](https://www.zeelandia.nl/recepten/baguettes-met-panovite-baguette/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 27°C.
Afwegen 445 gram.
Puntrijs 30 minuten.
Langmaken en op speciale stokbroodplaten zetten.
Narijs 90 minuten bij 28°C.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 minuten.
Uitkomst 35 baguettes.
Hiervan zijn ook Krokante broodjes te maken.