Recepten

Bavarock

Fonceerdeeg

300 g   Kruimeldeeg met Minuta VV

Recept

400 g   Verona
100 g   Muffinolie *
280 g   water
40 g   Wigo Compound Pistache
30 g   suiker

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Recept 2

250 g   Zeesan Neutraal
310 g   water
125 g   Perla Amandelpan
100 g   Wigo Compound Pistache
1.250 g   slagroom

Afwerking

200 g   pistachenoten *

* Snijden in blokjes

Decoratie

50 g   Mont Blanc
Bavarock

Werkwijze

Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en hierop het kruimeldeeg verdelen.
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
Verdeel het beslag over de plaat en deze gladstrijken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 35 minuten.

Meng het water met de Zeesan Neutraal, werk hier de Amandelpan en de Wigo Compound Pistache door.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
De bavaroise gladstrijken en pistachenoten aanbrengen.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

Decoreren met Mont Blanc.

Snijden in stukken van 7,5 x 20 cm.

Uitkomst 8 stuks