Berry Bar
Berry Bar
Fonceerdeeg
| 300 g | Kruimeldeeg met Minuta VV |
Recept
| 400 g | Vero Plaatcake | |
| 100 g | Muffinolie * | |
| 280 g | water | |
| 30 g | suiker |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Recept deel 2
| 200 g | Fruitful Cherry |
Vulling
| 400 g | Zeesan Yoghurt Kers | |
| 800 g | water | |
| 800 g | slagroom |
Afwerking
| 300 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie 1
| 200 g | slagroom | |
| 20 g | suiker |
Decoratie 2
| 100 g | bosbessen |
Werkwijze
Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en het kruimeldeeg verdelen over de plaat.Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
Verdeel het beslag over de plaat en deze gladstrijken, daarna de Fruitful Cherry verdelen over het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 35 minuten.
Meng het water met de Zeesan Yoghurt Kers.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Verdeel de bavaroise over de plaatcake en werk de bovenzijde grof af.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met een rozet slagroom en bosbessen.
Snijden in stukken van 7,5 x 20 cm.
Uitkomst 8 stuks