![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Boeren Appelcake
Boeren Appelcake
Recept
2.000 g | Maestro Cake | |
1.500 g | Vero Plaatcake | |
1.500 g | boter | |
1.000 g | ei | |
500 g | water |
Vulling
20 g | Kaneel Orenta | |
2.000 g | appelstukjes |
![Boeren Appelcake](https://www.zeelandia.nl/recepten/boeren-appelcake/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur mengen en 6 minuten in de 1e versnelling met de vlindergard opkloppen.Soortelijk gewicht 875 gram/liter.
De appelstukjes mengen met Kaneel Orenta en door het beslag spatelen.
Boerencake blikken, 28 cm. vullen met 1200 gram beslag.
Oventemperatuur
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 90 minuten.
Uitkomst 7 stuks