![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Boerencake met Vero Boerencake Citrus
Boerencake met Vero Boerencake Citrus
Recept
2.000 g | Vero Boerencake Citrus | |
1.000 g | ei | |
1.100 g | boter of margarine | |
10 g | bakkerszout |
![Boerencake met Vero Boerencake Citrus](https://www.zeelandia.nl/recepten/boerencake-met-vero-boerencake-citrus/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur mengen en 4 minuten in de eerste versnelling met de vlindergard opkloppen.Soortelijk gewicht 875 gram/liter.
Oventemperatuur:
Inschietoven 160 - 170°C.
Rotatieoven 140-150°C.
Baktijd ca. 55 minuten (400 grams cake).
Uitkomst 10 stuks