Recept
10.000 g
|
100 %
|
bloem |
|
170 g
|
1.7 %
|
bakkerszout |
|
900 g
|
9 %
|
gist |
|
4.800 g
|
48 %
|
water |
|
1.200 g
|
12 %
|
ei |
|
1.000 g
|
10 %
|
Mekufa |
|
1.500 g
|
15 %
|
Exakt Luxe 15 |
|
600 g
|
6 %
|
Wigo Kirschmelange |
|
Decoratie
2.405 g
|
|
Sesamzaad (5 g per stuk) |
|
Afwerking
4.810 g
|
|
Dip Choco (10 g per stuk) |
|
481 g
|
|
Dip Advocaat Smaak (1 g per stuk) |
|
Vulling
19.240 g
|
|
Fruitful Peach HI (40 g per stuk) |
|
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1050 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes rondom decoreren met sesamzaad.
Na enige rijs een vorm (tartelet/HW bakje van ca. 6 cm) op de bolletjes zetten en de doppen erop plaatsen.
Narijs 80 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 9 minuten.
Na afkoelen, de bovenrand door de Dip Choco halen.
Decoreren met een dun streepje Dip Advokaat Smaak.
Vullen met Fruitful Peach HI.
Uitkomst 481 stuks