![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
BroodBonBon
BroodBonBon
Recept
10.000 g | 100 % | bloem | |
170 g | 1.7 % | bakkerszout | |
900 g | 9 % | gist | |
4.800 g | 48 % | water | |
1.200 g | 12 % | ei | |
1.000 g | 10 % | Mekufa | |
1.500 g | 15 % | Exakt Luxe | |
600 g | 6 % | Wigo Kirschmelange |
Decoratie
2.405 g | Decor Sesamzaad (5 g per stuk) |
Afwerking
4.810 g | Dip Choco (10 g per stuk) | ||
481 g | Dip Advocaat Smaak (1 g per stuk) |
Vulling
19.240 g | Fruitful Peach HI (40 g per stuk) |
![BroodBonBon](https://www.zeelandia.nl/recepten/broodbonbon/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1050 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes rondom decoreren met Decor Sesamzaad.
Na enige rijs een vorm (tartelet/HW bakje van ca. 6 cm) op de bolletjes zetten en de doppen erop plaatsen.
Narijs 80 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 9 minuten.
Na afkoelen, de bovenrand door de Dip Choco halen.
Decoreren met een dun streepje Dip Advokaat Smaak.
Vullen met Fruitful Peach HI.
Uitkomst 481 stuks