Broodlolly's
Broodlolly's
Recept
10.000 g | 100 % | Panovite Ciabatta * | |
200 g | 2 % | gist | |
7.000 g | 70 % | water |
* Panovite Ciabatta bevat zout!
Vulling
1.500 g | 15 % | Vruchtenmelange |
Werkwijze
De Vruchtenmelange wassen, minimaal 4 en maximaal 24 uur van te voren weken.Kneed aanvankelijk een vrij stevig deeg met 55% water.
Voeg, wanneer het deeg gevormd is, het resterende water geleidelijk toe en kneed het deeg goed af.
Deegtemperatuur 26°C.
Direct de vulling doorwerken.
Voorrijs 120 minuten.
Uitrollen tot een dikte van 6 mm.
Uitsteken met een gladde steker 8 cm (ca. 60 gram).
Steek de stokjes in het deegstuk.
Narijs 30 minuten (buiten de rijskast).
Bestrooien met roggebloem.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 18 minuten.
Uitkomst 310 stuks.