Home » Recepten » Brunch Bunnies

Brunch Bunnies

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Brunch Bunnies

Werkwijze

Meng de Zeesan Banana met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Verdeel de bavaroise over de bombematten van 6cm doorsnede en sluit af met een plakje rolbeslag.

NB. Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

Spuit de gebakken hardewenerplakjes af met Aranesque Noir 58 en verdeel de Abrikozenmoes erover.
Verwarm de ColdJel Choco tot tenminste 45°C.
Los de bevroren Bombe's uit de Flexipan mat en doorhalen in de ColdJel Choco.
Plaats de Bombe's op het hardewenerplakje.

Decoreren met het chocolade decor en de Marsepein.

Uikomst 50 stuks

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Fonceerdeeg

240 g   Hardewenerdeeg met Kanomix *
200 g   Arabesque Noir 58
72 g   Abrikozenmoes

* 7 cm doorsnede en 1.8 mm dik

Rolbeslag

250 g   Rolbeslag met Maestro Moscovisch

Recept

350 g   Zeesan Banana
440 g   water
1.500 g   slagroom

Afwerking

360 g   ColdJel Choco

Decoratie

150 g   choco decor

Decoratie 2

200 g   Maro 1:2 Vorm
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie