Bûche de Luxe
Bûche de Luxe
Recept
| 750 g | Rolbeslag met Sachermix |
Vulling
| 1.200 g | Choco Creme au Beurre met Cremo B Poeder |
Decoratie
| 500 g | Arabesque Lait 34 |
Werkwijze
Bestrijk een plak Rolbeslag met Sachermix van 80 x 47 cm met 1000 g Choco Créme au Beurre.Voor een rijkere smaak kan je de Scaldis Puur vervangen door Arabesque Noir 58.
Rol de plak in de breedte op en vries in.
Bestrijk een acetaat vel met 500 gram getempereerde Arabesque Lait 34.
Maak een rol van ongeveer 5 cm en zet vast met een plakbandje.
Wanneer de chocolade gekristaliseerd is kan je de rol uitrollen zodat de chocolade schotsen ontstaan.
Maskeer de gebaksrol dun met de créme en snijdt deze in 4 rollen van 19 cm.
Bekleed deze met de chocolade schotsen.
Eventueel airbrushen met een mengsel van 1:1 Arabesque 34 met cacaoboter.
Uitkomst 4 stuks