Cake a Break! Appel
Cake a Break! Appel
Recept 1
| 2.000 g | Vero Plaatcake | |
| 900 g | water | |
| 900 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Recept 2
| 1.000 g | Vero Plaatcake | |
| 450 g | water | |
| 450 g | Muffinolie * | |
| 120 g | suiker | |
| 60 g | Cacao | |
| 10 g | Kaneel Orenta |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
| 1.500 g | appelfrietjes |
Afwerking
| 450 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Meng de ingrediënten van Recept 1 gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.Schep 250 gram beslag in de Cake a Breakbakjes.
Meng de ingrediënten van Recept 2 gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
125 gram chocoladebeslag grof verdelen over het blanke beslag.
Verdeel de appelfrietjes over het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatie oven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na afkoeling afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Uitkomst 15 stuks