![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Cake a Break! Drie Vruchten
Cake a Break! Drie Vruchten
Recept
2.000 g | Vero Plaatcake | |
900 g | water | |
900 g | Muffinolie * | |
60 g | Citroenrasp |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
350 g | Vruchtenmelange |
Afwerking
300 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
200 g | slagroom | |
30 st | frambozen (3 st per stuk) |
![Cake a Break! Drie Vruchten](https://www.zeelandia.nl/recepten/cake-a-break-drie-vruchten/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.Als laatste de Vruchtenmelange doordraaien.
Schep 420 gram beslag in de Cake a Breakbakjes.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatie oven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na afkoeling afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met een grote rozet slagroom en drie frambozen.
Uitkomst 10 stuks