![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Cake met Maestro Cake
Cake met Maestro Cake
Recept
2.000 g | Maestro Cake | |
1.000 g | boter | |
1.000 g | ei | |
50 g | Citroenrasp |
![Cake met Maestro Cake](https://www.zeelandia.nl/recepten/cake-met-maestro-cake/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur mengen, 4 tot 6 minuten in de eerste versnelling draaien.Soortelijk gewicht 850 gram/liter.
Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 50 - 60 minuten voor een 400 grams cake.
Uitkomst 10 stuks