![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Cakekoepeltje
Cakekoepeltje
Recept
3.000 g | Double Choc Cake | |
600 g | water | |
600 g | ei | |
600 g | Perla Amandelpan |
Afwerking
250 g | walnoten |
Afwerking 2
500 g | ColdJel Neutraal |
![Cakekoepeltje](https://www.zeelandia.nl/recepten/cakekoepeltje/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Meng alle ingrediënten gedurende 4 minuten met een vlindergarde in eerste versnelling.Vul de ringen (4 cm hoog, 12 cm doorsnede) met 300 gram beslag.
Verdeel de walnoten over het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het bakken invriezen, de bevroren cake's doorhalen met de Coldjel Neutraal.
Uitkomst 16 stuks
Eventueel decoreren met een paasnestje en noten.