Recepten Recepten

Calzonetti

Recept

10.000 g 100 % bloem
1.000 g 10 % gist
200 g 2 % bakkerszout
6.200 g 62 % water
2.000 g 20 % Maestro Vruchten *

* Toevoeging variabel 20 tot 25%

Vulling 1

12.000 g 120 % zuidvruchten

Vulling 2

31.400 g   Gele room met Minuta VV (50 g per stuk)
Calzonetti

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1500 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Als de bolletjes iets zijn losgekomen platrollen en dubbelvouwen.
Na voldoende rijs bakken (ca. 70 minuten).

Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 8 minuten.

Uitkomst 628 broodjes.

Als de broodjes afgekoeld zijn opensnijden en vullen met gele room.