Calzonetti
Calzonetti
Recept
| 10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
| 1.000 g | 10 % | gist | |
| 200 g | 2 % | bakkerszout | |
| 6.200 g | 62 % | water | |
| 2.000 g | 20 % | Maestro Vruchten * |
* Toevoeging variabel 20 tot 25%
Vulling 1
| 12.000 g | 120 % | zuidvruchten |
Vulling 2
| 31.400 g | Gele room met Minuta VV (50 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1500 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Als de bolletjes iets zijn losgekomen platrollen en dubbelvouwen.
Na voldoende rijs bakken (ca. 70 minuten).
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 8 minuten.
Uitkomst 628 broodjes.
Als de broodjes afgekoeld zijn opensnijden en vullen met gele room.