Camembert Crown
Camembert Crown
Recept
| 1.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
| 1.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
| 100 g | 5 % | gist | |
| 720 g | 36 % | water | |
| 100 g | 5 % | boter |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling 1
| 12 st | camembert (250 gram) (1 st per stuk) |
Vulling 2
| 600 g | Fruitful Cranberry HI (50 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 24°C.
Afwegen 1800 gram.
Verdelen en opbollen.
De bolletjes in 2 keer lang rollen tot een lengte van 30 cm.
Maak een 4 vlecht en plaats deze om de camembert.
Strijken.
Narijs 45 minuten.
Oventemperatuur 230°C > 210°C.
Baktijd 12 minuten.
Na het afkoelen de Fruitfull Cranberry HI verdelen over de camembert.
Eventueel decoreren met een takje rozemarijn.
Uitkomst 12 stuks