Recepten Recepten

Camembert Crown

Recept

1.000 g 50 % Panomix Vienna * } 100%
1.000 g 50 % tarwebloem }
100 g 5 % gist
720 g 36 % water
100 g 5 % boter

* Panomix Vienna bevat zout!

Vulling 1

12 st   camembert (250 gram) (1 st per stuk)

Vulling 2

600 g   Fruitful Cranberry HI (50 g per stuk)
Camembert Crown

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 24°C.
Afwegen 1800 gram.
Verdelen en opbollen.
De bolletjes in 2 keer lang rollen tot een lengte van 30 cm.
Maak een 4 vlecht en plaats deze om de camembert.
Strijken.
Narijs 45 minuten.

Oventemperatuur 230°C > 210°C.
Baktijd 12 minuten.

Na het afkoelen de Fruitfull Cranberry HI verdelen over de camembert.
Eventueel decoreren met een takje rozemarijn.

Uitkomst 12 stuks