Recept
2.000 g
|
|
Maestro Cake |
1.200 g
|
|
Perla Amandelpan |
1.000 g
|
|
ei |
800 g
|
|
boter |
500 g
|
|
Fruitful Lemon Cream |
100 g
|
|
Citroenrasp |
Vulling
500 g
|
|
Halve Amandel 27/30 |
Afwerking
250 g
|
|
Paletta Spray Neutraal |
50 g
|
|
Mont Blanc |
Werkwijze
Laat de halve amandelen ca. 10 minuten wellen in warm water.
Meng alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur gedurende 5 minuten in de 2e versnelling met de vlindergard.
Soortelijk gewicht 850 - 900 gram/liter.
Spatel de gewelde amandelen door het beslag.
Vul taartpannetjes (doorsnede 16 cm) met ca. 350 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 40 minuten.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en licht afpoederen met Mont Blanc.
Uitkomst 17 stuks