![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Chocbrok
Chocbrok
Fonceerdeeg
300 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept
400 g | Vero Plaatcake | |
100 g | boter | |
200 g | water | |
400 g | Perla Amandelpan |
Vulling
200 g | Fruitful Apricot Jam |
Afwerking
800 g | Arabesque Noir 72 * |
* inclusief garneerlijn
![Chocbrok](https://www.zeelandia.nl/recepten/chocbrok/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en met Hardewenerdeeg bedekken.Verdeel de Fruitful Apricot Jam over het hardewenerdeeg.
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de 1e versnelling met de vlinder.
Verdeel het beslag over de plaat en deze gladstrijken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 30 minuten.
Na het bakken en afkoelen in 8 stukken snijden van 7,5 x 20 cm en overtrekken met Arabesque Noir 72.
Afwerken met een garneerlijntje en vervolgens elk stuk in vier bars van 5 cm snijden.
Uitkomst 32 stuks