Recepten

Chocbrok

Fonceerdeeg

300 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Recept

400 g   Verona
100 g   boter
200 g   water
400 g   Perla Amandelpan

Vulling

200 g   Fruitful Apricot Jam

Afwerking

800 g   Arabesque Noir 72 *

* inclusief garneerlijn

Chocbrok

Werkwijze

Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en met Hardewenerdeeg bedekken.
Verdeel de Fruitful Apricot Jam over het hardewenerdeeg.
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de 1e versnelling met de vlinder.
Verdeel het beslag over de plaat en deze gladstrijken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 30 minuten.

Na het bakken en afkoelen in 8 stukken snijden van 7,5 x 20 cm en overtrekken met Arabesque Noir 72.
Afwerken met een garneerlijntje en vervolgens elk stuk in vier bars van 5 cm snijden.

Uitkomst 32 stuks