Chocbrok
Chocbrok
Fonceerdeeg
| 300 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept
| 400 g | Vero Plaatcake | |
| 100 g | boter | |
| 200 g | water | |
| 400 g | Perla Amandelpan |
Vulling
| 200 g | Fruitful Apricot Jam |
Afwerking
| 800 g | Arabesque Noir 72 * |
* inclusief garneerlijn
Werkwijze
Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en met Hardewenerdeeg bedekken.Verdeel de Fruitful Apricot Jam over het hardewenerdeeg.
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de 1e versnelling met de vlinder.
Verdeel het beslag over de plaat en deze gladstrijken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 30 minuten.
Na het bakken en afkoelen in 8 stukken snijden van 7,5 x 20 cm en overtrekken met Arabesque Noir 72.
Afwerken met een garneerlijntje en vervolgens elk stuk in vier bars van 5 cm snijden.
Uitkomst 32 stuks