![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
ChocNut Dip Tulband
ChocNut Dip Tulband
Recept
5.000 g | Fantasy Chocnut Cake | |
1.000 g | ei | |
1.000 g | water |
Afwerking
1.360 g | Arabesque Blanc 29 |
![ChocNut Dip Tulband](https://www.zeelandia.nl/recepten/chocnut-dip-tulband/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard.Voor het uitscheppen eerst bijkrabben en doorspatelen.
Tulbandvorm van 18 x 10 cm hoog vullen met 400 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 60 minuten.
De tulbanden doorhalen met de getempereerde Arabesque Blanc 29.
Uitkomst 17 stuks