Choco Cakerondjes met Vero Vitesse
Choco Cakerondjes met Vero Vitesse
Recept
2.000 g | Vero Vitesse | |
800 g | water |
Vulling
240 g | Minuta VV | |
560 g | water | |
30 g | Cacao |
Decoratie
600 g | Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV | |
80 g | Pajets Chocolade |
Werkwijze
Alle grondstoffen mengen, 8 minuten met de vlinder in de tweede versnelling.Schep 70 gram beslag in het Bakrondje Geel.
De vulling gladdraaien in de hoogste versnelling.
Spuit een ring van 20 gram vulling op het beslag.
Bestrooien met 15 gram kruimeldeeg en 2 gram Pajets Chocolade.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 15 minuten.
Uitkomst 40 choco cakerondjes.