![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Chocokip op stok
Chocokip op stok
Recept
1.200 g | Arabesque Blanc 29 * |
* Kleuren naar behoefte. Dikker maken naar behoefte met ongeslagen slagroom.
![Chocokip op stok](https://www.zeelandia.nl/recepten/chocokip-op-stok/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
De Arabesque Blanc 29 tempereren.Dikker maken (op kamertemperatuur) met ongeslagen room.
Spuit met een glad spuitje een kip op een ijsstokje van ongeveer 45 gram per stuk.
Uitkomst: 24 stuks