![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Chocolade Amarenen Cake met Double Choc Cake
Chocolade Amarenen Cake met Double Choc Cake
Recept
7.500 g | Double Choc Cake | |
1.500 g | water | |
1.500 g | ei |
Vulling
900 g | Amarenen Kersen |
Decoratie
900 g | Kruimeldeeg met Minuta VV |
![Chocolade Amarenen Cake met Double Choc Cake](https://www.zeelandia.nl/recepten/chocolade-amarenen-cake-met-double-choc-cake/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
De Amarenen Kersen doorsnijden.Meng alle grondstoffen gedurende 4 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard.
Spatel de Amarenen Kersen erdoor.
Schep 380 gram beslag in de Papieren Cakevorm.
Decoreer de cake met 30 gram kruimeldeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Uitkomst 30 chocolade amarenen cakes.