![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Chocolade Hazelnootbrokken
Chocolade Hazelnootbrokken
Recept
3.000 g | Arabesque Noir 72 |
Decoratie
1.500 g | hazelnoten * |
* kunnen vervangen worden door gemengde noten en vruchtenmelange
![Chocolade Hazelnootbrokken](https://www.zeelandia.nl/recepten/chocolade-hazelnootbrokken/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
De Hazelnoten licht bruin branden en afkoelen tot kamertemperatuur.De Arabesque Noir 72 tempereren en uitstorten in aluminium pie-plate van 20 cm doorsnede (300 gram per stuk).
Overstrooien met 150 gram Hazelnoten.
Koelen en laten uitkristalliseren, grof in stukken breken en in krimpfolie verpakken.
Verkopen per 100 gram.