![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Chocolade Hazelnootrotsjes
Chocolade Hazelnootrotsjes
Recept
1.500 g | Arabesque Noir 72 * | |
1.500 g | Hazelnootstukje KC |
* Chocolade smaak naar eigen inzicht
![Chocolade Hazelnootrotsjes](https://www.zeelandia.nl/recepten/chocolade-hazelnootrotsjes/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
De Hazelnoten licht bruin branden en afkoelen tot kamertemperatuur.De Arabesque Noir 72 tempereren en mengen met de Hazelnootstukje KC niet te koud (25 °C).
Met twee lepels kleine rotsjes van ca. 15 gr of 60 gram als stukwerk vormen.
Uitkomst: 50 stuks (60 gram)
Kleine rotsjes verkopen per 100 gram.