Recepten Recepten

Chocolade Kerstkrans voor in de boom

Recept

1.000 g   Arabesque Noir 72 *
500 g   Arabesque Lait 34 **

* Chocolade smaak naar eigen inzicht. Dikker maken naar behoefte met ongeslagen slagroom.
** Chocolade smaak naar eigen inzicht. Dikker maken naar behoefte met ongeslagen slagroom.

Decoratie

30 g   pistachenoten (3 g per stuk)
30 g   cranberries (3 g per stuk)
80 g   walnoten (8 g per stuk)
Chocolade Kerstkrans voor in de boom

Werkwijze

De Arabesque Noir 72 tempereren.
Dikker maken (op kamertemperatuur) met ongeslagen room.
Spuit met een kartelspuit een krans van ongeveer 100 gram per stuk.

De Arabesque Lait 34 tempereren.
Dikker maken (op kamertemperatuur) met ongeslagen room.
Spuit met een kartelspuit een krans van ongeveer 50 gram per stuk over de uitgeharde Arabesque Noir 72.
Verdeel de decoratie over de nog zachte kransjes.

Uitkomst 10 stuks