Chocoladebrood
Chocoladebrood
Recept
| 5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
| 5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
| 800 g | 8 % | gist | |
| 4.600 g | 46 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
| 3.000 g | 30 % | chocolade druppels | |
| 300 g | 3 % | Cacao | |
| 400 g | 4 % | bruine basterdsuiker |
Decoratie
| 84 g | roggebloem (2 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 27°C.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Vormen.
Narijs 50 minuten.
Voor het bakken bestuiven met roggebloem en insnijden.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 minuten.
Uitkomst 42 stuks