Recepten Recepten

Chocoladetulband met Double Choc Cake

Recept

5.000 g   Double Choc Cake
1.000 g   ei
1.000 g   water

Vulling

2.300 g   Maro 54/46 Patisserie
250 g   Gel Kirsch 50%

Afwerking

700 g   Scaldis Wit
700 g   Dip Neutraal
300 g   greinsuiker P2
Chocoladetulband met Double Choc Cake

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard.
Voor het uitscheppen eerst bijkrabben en doorspatelen.
Tulbandvorm van 18 x 10 cm hoog vullen met 250 gram beslag.
Meng de Gel Kirsch 50% met de Am. Marsepein tot een gladde spuitbaremassa door het in de planeetmenger met een vlindergard te mengen.
Spuit met de marsepein een ring op het beslag en schep hierop nog 150 gram beslag.

Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 40 minuten.

Na afkoelen overgieten met een mengsel van Scaldis Wit en Dip Neutraal.
Decoreren met greinsuiker voor een sneeuweffect.

Uitkomst 17 chocoladetulbanden.