Recepten

Citroensoes

Recept

400 g   Jello Totaal
600 g   water

Vulling

1.200 g   Gele room met Maestro Creme Vanille
480 g   slagroom
720 g   Fruitful Lemon Cream

Afwerking

700 g   Gletscher Fondant *

* kleuren en afslappen naar behoefte

Decoratie

500 g   slagroom
Citroensoes

Werkwijze

Jello Totaal en water in de 2e versnelling 8 tot 10 minuten draaien met de vlindergard.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 - 30 minuten.
De eerste 6 minuten met de schuif dicht, als de soes van de plaat los komt dan 20 minuten met de schuif open gaar bakken.

UItkomst 24 soezen.

Meng de gele room, slagroom en Fruitful Lemon Cream met een garde 2 minuten in de 2e versnelling.
Vul de soezen met de citroenvulling.

Gletscher Fondant verwarmen tot 38°C en de citroenbollen doorhalen.

Decoreren met een rozet slagroom.

Uitkomst 24 stuks