Dennenappels (Parade Oliebol DM)
Dennenappels (Parade Oliebol DM)
Recept
10.000 g | 100 % | Parade Oliebol DM * | |
7.200 g | 72 % | water | |
1.000 g | 10 % | Muffinolie ** |
* Pan. Oliebol DM bevat gist en zout!
** In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
1.000 g | 10 % | Pajets Chocolade | |
1.500 g | 15 % | suikernibs P4 |
Decoratie
5.175 g | hazelnootgruis (15 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een beslag maken.In de planeetmenger 7 minuten draaien met de vlindergard in de 2e versnelling.
De vulling direct door het beslag mengen.
Beslagtemperatuur 27°C.
Het beslag 30 minuten laten rijzen, doorslaan en nog 15 minuten laten rijzen.
Schep of spuit met een spuitzak (zonder spuitmond) 60 gram beslag op de hazelnootstukjes.
Rondom door de hazelnootstukjes halen en op de bakplaat vormen als dennenappels.
Narijs 20 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 9 minuten.
Uitkomst 345 stuks