Recepten Recepten

Dessert de Noël

Kruimelmassa

100 g   Kruimeldeeg met ChocNut Cake

Recept

80 g   Zeesan Neutraal
100 g   mousserende witte wijn
400 g   slagroom

Vulling 1

600 g   Fruitful Orange Cream

Vulling 2

400 g   sinaasappelpartjes

Vulling 3

200 g   Kookschuim (Bianca)
Dessert de Noël

Werkwijze

Verdeel het gebakken kruimeldeeg over de glaasjes.

Meng de Zeesan Neutraal met de mousserende witte wijn tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.

Spuit 14 gram bavaroise op het kruimeldeeg en verdeel hier 15 gram Fruitful Orange Cream over.
Verdeel 25 gram sinaasappel over de Fruitful Orange Cream en spuit daarop weer 14 gram bavaroise.
En als laatste weer 15 gram Fruitful Orange Cream op de bavaroise.

Verdeel 10 gram kookschuim over de Fruitful Orange Cream en brand deze af met een brander.
Eventueel decoreren met wat sinaasappelzeste.

Uitkomst 20 stuks