Dessert de Noël
Dessert de Noël
Kruimelmassa
100 g | Kruimeldeeg met ChocNut Cake |
Recept
80 g | Zeesan Neutraal | |
100 g | mousserende witte wijn | |
400 g | slagroom |
Vulling 1
600 g | Fruitful Orange Cream |
Vulling 2
400 g | sinaasappelpartjes |
Vulling 3
200 g | Kookschuim (Bianca) |
Werkwijze
Verdeel het gebakken kruimeldeeg over de glaasjes.Meng de Zeesan Neutraal met de mousserende witte wijn tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Spuit 14 gram bavaroise op het kruimeldeeg en verdeel hier 15 gram Fruitful Orange Cream over.
Verdeel 25 gram sinaasappel over de Fruitful Orange Cream en spuit daarop weer 14 gram bavaroise.
En als laatste weer 15 gram Fruitful Orange Cream op de bavaroise.
Verdeel 10 gram kookschuim over de Fruitful Orange Cream en brand deze af met een brander.
Eventueel decoreren met wat sinaasappelzeste.
Uitkomst 20 stuks